Sekretet e mendjes milionere, të zotërosh lojën e brendshme të parave, mendo si i pasur që të bëhesh i tillë

CHF16.90

2 stok

Në këtë libër që të transformon jetën, do të mësosh si të identifikosh e të ndreqësh prototipin tënd të parave dhe të shtosh të ardhurat në mënyrë të ndjeshme. Lexoje dhe u bëfsh i pasur!

Category:

Titulli: Sekretet e mendjes milionere, të zotërosh lojën e brendshme të parave, mendo si i pasur që të bëhesh i tillë
Titulli i origjinalit: Secret of the millionairemind
Autorë: T. Harv Eker
Përktheu: Artan Miraka
Për botuesin : Artin Ahmeti
Botues: Artini

Të zotërosh lojën e brendshme të parave. Mendo si i pasur që të bëhesh i tillë.

“Për pesë minuta jam në gjendje ta parashikoj të ardhmen tënde financiare për gjithë jetën! Si? Duke identifikuar prototipin tënd personal të parave dhe të suksesit.”

Në këtë libër që të transformon jetën, do të mësosh si të identifikosh e të ndreqësh prototipin tënd të parave dhe të shtosh të ardhurat në mënyrë të ndjeshme. Lexoje dhe u bëfsh i pasur!

“Sekretet e Mendjes Milionere” shpjegon pse disa njerëz janë të destinuar të jenë të pasur, ndërsa të tjerët të  rropaten gjithë jetën. Nëse doni t’i mësoni arsyet, lexojeni këtë libër !” Robert G, Allen, autorë i rrymave të shumfishta të të ardhurave.

“Ky është më i fuqishëm, bindës dhe praktik që keni lexuar ndonjëherë në lidhje me paratë. Ai përmban plot ide, zbulime dhe strategji që do t’ju ndryshojnë përgjithmonë mënyrën e të menduarit dhe rezultatet.” BrianTracy, autorë i Të bëhesh i pasur sipas mënyrës tënde.

“Ende po heq keq për para? Mbase për faj të prototipit tend financiar? Lexoje këtë libër dhe shih se ç’transformime rrënjësore do të pësosh!” John Gray, autori i Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita.

Kategoritë

Sekretet e mendjes milionere, të zotërosh lojën e brendshme të parave, mendo si i pasur që të bëhesh i tillë