Sekreti i harruar

CHF10.00

3 stok

Gabuam me një gabim të pa gabueshem, kërkojmë falje për nee falje të pafalshme, si përshkruhet dashuria. A është si një fjalë apo gjithmonë kanë qenë dy së paku. Njerëzit gjithmonë janë bashkuar, janë dashur dhe ende ndahen, do t’i falim çdo gabim po qe se duhet edhe ne krah do ta mbajmë, do ta shërbejmë me çdo gjë. Më mirë ndjehet kur është te unë le të flejë, deri kur të ndryshojë.

Category: Tags: ,

Titulli: Sekreti i harruar
Titulli anglishtë: The Forgotten Secret
Autorë: Bajram V. Kasami
Recensentë: Bashkim Aliu
Lektor: Gëzim Qerimi
Përgaditja kompjuterike dhe dizajni: Jusuf Saliu
Shtypi: Print Ism – Shkup

Gabuam me një gabim të pa gabueshem, kërkojmë falje për nee falje të pafalshme, si përshkruhet dashuria. A është si një fjalë apo gjithmonë kanë qenë dy së paku. Njerëzit gjithmonë janë bashkuar, janë dashur dhe ende ndahen, do t’i falim çdo gabim po qe se duhet edhe ne krah do ta mbajmë, do ta shërbejmë me çdo gjë. Më mirë ndjehet kur është te unë le të flejë, deri kur të ndryshojë.

Dashuria nuk pershkruhet kështu, sy për syrin, dhëmb për dhëmbin. O, jo nuk mundem më kështu, kam arritur në fund. Nga çdo fjalë frikë fitoj çka është e shenjtë, sonte dhe përherë. Përpara teje është jeta prej të cilës frikësohesh, dhe i mahnitesh. ( D.D)

“… Çka më pret ? Çdo të më sjellë ardhmeria? Unë nuk e di, nuk parandjeje asgjë.

…Para meje gjithmonë kam hapësirë të zbrazët; ajo që më shtyn përpara është një konsekuence e cila shtrihet pas meje. Kjo jetë ne themel dhe në mënyrë aq të tmerrshme është e kthyer kokëteposht saqë kjo nuk mund te durohet”.

(S.Kierkegard, Ose ose)

Kategoritë

Sekreti i harruar