POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

SENNA MEKKI – Sena (Bekunis)

CHF2.90

S’ka stok

Përbërësi aktiv në Senna fokusohet tek përmbajtja e senosideve e cila stimulon peristaltikën, lëvizjet e natyrshme ritmike të zorrës së trashë, me qëllim që të lehtësoj kapsllëkun përmes eliminimit normal, gjithashtu lehtëson shërimin e hemorroideve dhe fisurave anale. Kjo zakonisht ndodh brenda 6 deri 12 orë pasi që Senna të mirret. Prandaj kjo është arsyeja që ne u rekomandojmë të merrni Senna para se të pushoni gjatë natës.

Category:

Përbërësi aktiv në Senna fokusohet tek përmbajtja e senosideve e cila stimulon peristaltikën, lëvizjet e natyrshme ritmike të zorrës së trashë, me qëllim që të lehtësoj kapsllëkun përmes eliminimit normal, gjithashtu lehtëson shërimin e hemorroideve dhe fisurave anale. Kjo zakonisht ndodh brenda 6 deri 12 orë pasi që Senna të mirret. Prandaj kjo është arsyeja që ne u rekomandojmë të merrni Senna para se të pushoni gjatë natës.

Ka thënë Muhamedi a.s.:

“Përdoreni senna-në … sepse ka shërim për çdo sëmundje…”

Është vërtetuar në mjekësinë moderne se Senna Mekki është një nga zbutësit më efikasë të barkut në raste kapslleku. Sepse ndikimi i saj fillon në zorrën e trashë dhe nuk shkakton problem në stomak dhe as në zorrën e hollë. Ajo lufton gjithashtu një numër virusesh.      Është vërtetuar gjithashtu se senna është një pastrues i mirë i gjakut të njeriut.

Metoda për përdorim

Një kapje gjethesh (ma maja të gishtave) 1-3gr vëhen në gotë me ujë të vakët (të vluar më herët), lëhen të qëndrojnë së paku 30 min. Pasi të kullohet, pihet e tërë gota para gjumit. Ëmbëlsohet sipas dëshirës me mjaltë.

“Nuk bën të përdoret nëse keni diarre”.

“Nuk rekomandohet për përdorim tek fëmijët, shtatzënat dhe pleqtë”.

“Pas dy javë përdorimi duhet të bëhen dy javë pushim.”

Kategoritë

SENNA MEKKI - Sena (Bekunis)

CHF2.90