Seria Tregime fetare

CHF29.90

12 stok

Rrëfimet për njerëzit që lanë gjurmët më të mëdha në histori,veprat dhe fjalēt e të cilēve ndikojnë edhe sot në miliarda njerēz,dhe do të ndikojnë sa të ketë njerëz mbi tokë.

Rrëfimet për njerëzit që lanë gjurmët më të mëdha në histori,veprat dhe fjalēt e të cilēve ndikojnë edhe sot në miliarda njerēz,dhe do të ndikojnë sa të ketë njerëz mbi tokë.

Seria me tregime fetare nga autor të ndryshëm prej 7 librave:

1.Tregime nga Kurani
2.Jeta e të Dërguarit a.s.
3.Mrekullitë e të Dërguarit a.s.
4.Halifët e drejtë
5.Sahabë të zgjedhur
6.A e din kush jam unë
7.Sahabije të zgjedhura

Botues: Sira

 

 

Kategoritë

Seria Tregime fetare