Serum kundër shenjave – Scar Serum

CHF12.90

S’ka stok

Zgjidh problemin tënd me Scar Serum, ja si ti hiqni eliminoni shenjat në fëtyrë dhe trup.

Category: Tags: , , ,

Zgjidh problemin tënd me Scar Serum, ja si ti hiqni eliminoni shenjat në fëtyrë dhe trup.

Serumi kunder shenjave i përbërë nga gjalpë kakao, Vitamina E, dhe nga mëlçia e peshkut (i cili zvogëlon në mënyr efektive çdo lloj plage). Gjalpë kakao është i formuluar me Vitamin E që bën Scar Serum një kombinim të fuqishëm për të reduktuar të gjitha plagët që rezultojnë nga operacioni, plagosja, djegiet, në trup, duar, fytyre etj, kundër pickimit të insekteve duke parë efekte në fillim të përdorimit.

Një serum i koncentruar që depërton shpejt ndërsa formon një pengesë ndaj lagështirës. Gjalpë kakao është një hidratues i lartë i njohur me këshillat mjekësore për të zvogëluar pamjen e shenjave të vogëla dhe të mëdha të plagëve.

Vitamina E – një antioxidant i fuqishëm që është i dobishëm në reduktimin e plagëve dhe njihet si vitamina më efektive për lëkurën. Scar Serim arrin shpejt dhe thellë në lëkurë duke eliminuar çdo lloj çarje të lëkurës.

DOBITË:

-ndihmon të zvogëlohen matricët brenda lëkurës.
-ndihmon në eliminimin e strijave (çarjeve të lëkurës pas shtatëzanisë)
-ndihmon kurimin e vendeve ku dalin aknet, liat, gunga etj
-ndihmon në kurimin e plagëve të rënda dhe të lehta
-ndihmon ne riaktivizimin e qelizave të vdekura që ndihmojnë në freskimin e lëkurës
-rrit imunitetin e lëkurës
-rrit vitaminat e lëkurës
-hidraton lëkuren
-rigjallëron lëkuren
-rinon lëkuren.

Përdorimi:

Pasi ta pastroni me sapunë të farës së zezë pjesën e lëkurës, shtypëni butonin e Scar Serum mbi atë pjes 2 deri 3 here dhe më pas i bëni masazh dhe lereni të qetsohet, në këtë mënyrë aplikojini 2 deri 3 herë në ditë.

Është i destinuar vetëm për plagët e hapuara dhe vetëm për përdorim të jashtëm.

KUJDES !!!

Nëse keni skuqje, ndërpreni dhe përdoreni 1 ditë po 1 ditë jo. Mbani larg fëmijëve. Ky produkt është 100% Natyral dhe pa efekte anësore. Sasia 30ml

Kategoritë

Serum kundër shenjave – Scar Serum

CHF12.90