Serum me xhenxhefil kundër rënie së fkokve – Anti Hair Loss Serum Ginger

CHF8.90

S’ka stok

Serumi Antihairloss me ekstrakte të xhenxhefilit është ushqyesi ideal për flokët tuaj. Serumi ndihmon ndalimin e rënies së flokut, duke forcuar rrënjen dhe kthyer shkëlqimin e flokut.

Per flokë të shëndetshëm dhe të bukur! Sasia: 40ml

Serumi Antihairloss me ekstrakte të xhenxhefilit është ushqyesi ideal për flokët tuaj. Serumi ndihmon ndalimin e rënies së flokut, duke forcuar rrënjen dhe kthyer shkëlqimin e flokut.

Xhenxhefili është përbërësi special i cili ndihmon në:

Ndalimin e rënies së flokut
Rritjen e flokut
Redukton demtimin
Ripërtërin qelizat e flokut
Flokë të buta dhe plot shkelqim

Përdorimi:

Preferohet të përdoret 3 herë në javë duke vendosur nje sasi nga Serumi në skalpin e kokës dhe duke e lënë të qëndroj ashtu për 30-45 minuta,pastaj bëhet pastrimi i flokëve.

Kategoritë

Serum me xhenxhefil kundër rënie së fkokve - Anti Hair Loss Serum Ginger

CHF8.90