Sexhade xhepi me busull (e gjelbërt e mbyllur)

CHF10.00

S’ka stok

Sexhade xhepi me cepe të forta dhe busull për të treguar drejtimin nga Kibla.

Sexhade xhepi për namaz e bërë nga najlloni i fortë dhe i lehtë dhe poashtu rezistent ndaj ujit. Vjen me një mbulesë dhe një busull për drejtimin nga Kibla. E përsosur për përdorim xhami, shtëpi, zyrë, hapsira të brendshme dhe të jashtme. Shtroja e sexhades ka metal të rëndë në 4 cepa të ndryshëm, kështu që është i përshtatshëm për t’u falur edhe në mot me erë.

Kategoritë

Sexhade xhepi me busull (e gjelbërt e mbyllur)

CHF10.00