Shampon Amerikane me ekstrakte të bimës bisht kali për flokë të dëmtuar dhe të lyer – MANE ‘N TAIL AND BODY

CHF13.90

6 stok

Formula speciale në shampon me ekstrakte të bimës bisht kali parandalon rënien e flokëve duke forcuar ato dhe larguar zbokthin. Ajo është e pasur me përbërës bimorë. Mirëmban flokët, i jep volum dhe shkëlqim dhe përmirëson shëndetin e tyre. Ky shampon është efektive për flokë të dëmtuar dhe të lyer. Ekstraktet e bimës së Bishtit të Kalit janë efektive për cdo lloj floku duke transformuar flokun e zakonshëm dhe të dëmtuar në flokë të shëndetshëm.

Formula speciale në shampon me ekstrakte të bimës bisht kali parandalon rënien e flokëve duke forcuar ato dhe larguar zbokthin. Ajo është e pasur me përbërës bimorë. Mirëmban flokët, i jep volum dhe shkëlqim dhe përmirëson shëndetin e tyre. Ky shampon është efektive për flokë të dëmtuar dhe të lyer. Ekstraktet e bimës së Bishtit të Kalit janë efektive për cdo lloj floku duke transformuar flokun e zakonshëm dhe të dëmtuar në flokë të shëndetshëm.

Përdorimi:

Aplikoni një masë shampoje tek flokët tuaja të lagura, shkumojeni 1-2 minuta, shpëlajini dhe thajini flokët me peshqir (preferohet jo me tharëse elektrike).

Sasia 355ml

Kategoritë

Shampon Amerikane me ekstrakte të bimës bisht kali për flokë të dëmtuar dhe të lyer - MANE 'N TAIL AND BODY