Shamponi me ekstraktë të bishtit të Kalit

CHF12.90

17 stok

Formula speciale e shamponit me ekstrakte te bishtit te kalit parandalon rënien e flokëve dhe largon zbokthin. Ajo ështe e pasur me përbërës bimore. Miremban floket, i jep volum dhe shkëlqim, dhe përmirëson shëndetin e tyre. Ky shampon është idealë për floke të dëmtuar dhe të lyer me ngjyrë.

Category:

Formula speciale e shamponit me ekstrakte te bishtit te kalit parandalon rënien e flokëve dhe largon zbokthin. Ajo ështe e pasur me përbërës bimore. Miremban floket, i jep volum dhe shkëlqim, dhe përmirëson shëndetin e tyre. Ky shampon është idealë për floke të dëmtuar dhe të lyer me ngjyrë.

Bishti i kalit: Ndihmon çdo lloj floku duke i bërë të shëndetshëm dhe të shkëlqyeshem.
Rritja e shpejte e flokëve pasurohet nga aminoacide thelbesore, në mënyre për ta transformuar flokun e zakonshem në floke të dendur dhe të shkëlqyeshëm.

Kategoritë

Shamponi me ekstraktë të bishtit të Kalit