POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Shampon profesionale kundër humbjes së flokëve Dexe – Dexe Professional Anti-Hair Loss Shampoo

CHF11.90

3 stok

Ky shampon profesionale kundër humbjes së flokëve stimulon rritjen e flokëve dhe shton vëllimin e flokëve duke e lënë atë më të shëndetshëm, më të fortë dhe të butë. Duke ushqyer flokët tuaj nga rrënjët, ai përmban lëndë ushqyese thelbësore bio-aktive që përmirësojnë gjendjen e flokëve dhe kokës, duke krijuar një mjedis të shëndetshëm për rritjen e flokëve.

Ky shampon profesionale kundër humbjes së flokëve stimulon rritjen e flokëve dhe shton vëllimin e flokëve duke e lënë atë më të shëndetshëm, më të fortë dhe të butë. Duke ushqyer flokët tuaj nga rrënjët, ai përmban lëndë ushqyese thelbësore bio-aktive që përmirësojnë gjendjen e flokëve dhe kokës, duke krijuar një mjedis të shëndetshëm për rritjen e flokëve.

Stimulon icrocirulacionin e kokës. Me formulë inovative të ilaçeve natyrore luksoze bimor, bazuar në karakteristikat e flokëve oriental, duke kombinuar teknologjinë ndërkombëtare të përparuar të kujdesit biologjik të flokëve me recetë sekrete të nxjerrjes së ilaçeve tradicionale.

Si të përdorni:

Aplikoni në flokë të lagur dhe masazhoni kokën me duar, bëni një emulsion dhe shpërlajeni tërësisht me ujë. Aplikoni shampon duke përdorur të njëjtën teknikë dhe lëreni të veprojë për disa minuta në kokë përpara se të shpëlarje.

Specifikimet e produktit: 200 ml / shishe

Kategoritë

Shampon profesionale kundër humbjes së flokëve Dexe - Dexe Professional Anti-Hair Loss Shampoo

CHF11.90

Add to Cart