Shamponi i farës së zezë

CHF13.90

50 stok

Shamponi i farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj. Ky shampon është e pasur me proteina dhe me vajra esenciale për të siguruar një zgjidhje të plotë për kujdesin e përgjithshëm për flokët me një formulim nga trupa natyror për flokët tuaj. S

Shamponi i farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj. Ky shampon është e pasur me proteina dhe me vajra esenciale për të siguruar një zgjidhje të plotë për kujdesin e përgjithshëm për flokët me një formulim nga trupa natyror për flokët tuaj. Shamponi i farës së zezë pastron flokët tuaj në mënyrë profesionale, lë flokët e butë, të plotë dhe me një shkëlqim që nuk mund të arrij asnjë shampo tjetër. Shampo i farës së zezë është i mrekullueshëm sepse është i formuluar nga 39 lloje të vajrave 100% natyrale, lloje të ndryshme të vajrave thelbësore dhe bimëve të lashta. Këto barëra janë vlerësuar si më shëruese për mijëra vjet. Vajrat natyrore janë një burim i mirë të ushqyesve të energjisë, dhe proteinave që i kërkon rrënja e flokëve. Ata janë gjithashtu një burim i vitaminave, mineraleve dhe aminoacidet (të cilat përbëjnë keratin, substancë themelore e flokëve).
Shampo i farës së zezë stimulonë rrënjët e flokëve dhe rrit qarkullimin e gjakut dhe oksidizimin e mjaftueshëm për të sjellë energji flokëve. Shampo i farës së zezë depërton thellë në rrënjen e flokëve duke i trajtuar ato në mëmyr natyrale duke e zbuturë skalpin e kokës për të e shmangur dëmtimin e mëtejshëm dhe humbjen e flokëve. Shampo i farës së zezë është stimuesr kokës tuaj i cilinxit rritjen e re dhe më të fortë të flokëve tuaj.

Shampo i farës së zezë përmban:

Vaj të farës së zezë Nigella Sativa, nigellone, minerale, squfur, fosfor, hekur, kalcium, enzimat, karbohidratet, proteina, vitaminë A (Retinol), vitamin B dhe B1, vitamina E (tocopherols), shampo i farës së zezë gjithashtu përmban carotene, e cila është anti-kancer.

Aplikimi: Tre deri në katër her në javë, shampo mund të përdoret për te dy gjinit.

Kategoritë

Shamponi i farës së zezë