POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Shejtani armik i Njeriut

CHF8.90

1 stok

Sahere qe n’a shkon ndermend kjo pyetje, ne nuk gjejme pergjigje, sepse shejtani eshte nje qenie e fshehur nga ne, keshtu qe ai n’a sheh neve, kurse ne nuk e shohim ate. Ai n’a peshperite ne vesh dhe na sjell mendime te keqija, ndersa ne te njejten kohe ne as nuk e dime se ku eshte dhe se cfare ben ai? Per kete, serish prej fillimit na imponohet pyetja: “Kush eshte shejtani?”

Autorë: Muhammed M. Sha’ aravi
Titulli: Shejtani armik i Njeriut
Përktheu nga boshnjakishtja: Agim Avdi
Ballina: Shkëlzen Ajruli
Për botuesin: Jasir Asllani
Botoj: Sh.B. “Lebebejke”

Sahere qe n’a shkon ndermend kjo pyetje, ne nuk gjejme pergjigje, sepse shejtani eshte nje qenie e fshehur nga ne, keshtu qe ai n’a sheh neve, kurse ne nuk e shohim ate. Ai n’a peshperite ne vesh dhe na sjell mendime te keqija, ndersa ne te njejten kohe ne as nuk e dime se ku eshte dhe se cfare ben ai? Per kete, serish prej fillimit na imponohet pyetja: “Kush eshte shejtani?”

Allahu i Lartesuar, per shkak te meshires se Tij ndaj mendjes tone, na ka lajmeruar per ate se kush eshte shejtani si dhe per armiqesine e tij ndaj njeriut, na ka lajmeruar me fillesat e tij por edhe per menyrat e kundershtimit dhe fitores mbi ate armiqesi si dhe per forca te tjera te fshehura dhe te dukshme ne tokë.

Kategoritë

Shejtani armik i Njeriut