Shëndeti dhe suksesi përmes meditimit

CHF25.00

S’ka stok

“Shëndeti dhe suksesi përmes meditimit” Libri u drejtohet menaxherëve, mjekëve dhe punëtorëve të tjerë në fushën e shëndetit , juristëve, inxhinerëve, shkencëtarëve… Thënë shkurt , të gjithë njerëzve të të gjitha kombeve, të gjinive dhe të gjitha moshave që dëshirojnë të përmisojnë cilësinë e jetës.

Titulli: Shëndeti dhe suksesi përmes meditimit

Qëllimi i këtij libri është t’ju informojë dhe t’iu bindë për një jetë të shëndetshme dhe fatlume sipas natyrës specifike njerëzore. Meditimi ka efekte të vërtetuara tashmë edhe shkencërisht si antistres, dhe çlirues të mendjes dhe trupit. Përmes meditimit ne arrijmë edhe qëllime të tjera, siç janë përmirësimi i aftësisë njohëse (kujtesa, përqendrimi), përmirësimi i gjumit, rritja e kreativitetit, përmirësimi i gjendjes shëndetësore, shtimi i kreativitetit dhe arritja e suksesit në sipërmarrjet tona të përditshme. Libri përmbledh dijet më të fundit të akumuluara nga autorët përmes studimeve dhe përvojave praktike të Hetem Ramadanit, i cili përmes meditimit ka arritur që të shërojnë dëmtimet në këmbë, apo ka aplikuar rastet e trajtimit të tumoreve apo sëmundjeve në zemër tek miqtë e tij.

Edhe pse tema është paksa e komplikuar, stili i librit është i thjeshtë, është i lehtë dhe i kuptueshëm për shumë lexues.

“Shëndeti dhe suksesi përmes meditimit” Libri u drejtohet menaxherëve, mjekëve dhe punëtorëve të tjerë në fushën e shëndetit , juristëve, inxhinerëve, shkencëtarëve… Thënë shkurt , të gjithë njerëzve të të gjitha kombeve, të gjinive dhe të gjitha moshave që dëshirojnë të përmisojnë cilësinë e jetës.

Kategoritë

Shëndeti dhe suksesi përmes meditimit

CHF25.00