Shenjat e mëdha para Ditës së Gjykimit

CHF6.00

S’ka stok

Besimi në Ditën e Gjykimit është një nga bazat dhe shtyllat e besimit islam. Ajo është dita kur të gjithë marrim shpërblimin dhe dënimin për punët dhe secili do të shkojë në parajsë ose në ferr sipas veprave që ka bërë. Kjo është arsyeja përse çdo profet paralajmëroi popullin e tij për Ditën e Gjykimit. Sa për njohuri se kur ndodh Kiameti (Fundi i Botës), atë nuk e di asnjë engjëll apo profet. Askush nuk e di se kur është Ora Përfundimtare përveç Allahut. “Njerëzit të pyesin për kijametin (katastrofën) e ti thuaj: “Për atë di vetëm All-llahu! E, ku mund ta dish ti, ai ndoshta është afër!” (El-Ahzab: 63)

Category:

Titulli i librit: Shenjat e mëdha para Ditës së Gjykimit
Autor: Ahmed Ali
Përktheu: Daut Azemi
Redaktor: Hasan Baftijari, Arsim Jonuzi
Lektor: Rrezarta Alla
Korrektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan Ism
Kopertina: Jusuf Saliu
Botues: Sh. B. Furkan Ism
Shtypi: Furkan Print – Shkup

Besimi në Ditën e Gjykimit është një nga bazat dhe shtyllat e besimit islam. Ajo është dita kur të gjithë marrim shpërblimin dhe dënimin për punët dhe secili do të shkojë në parajsë ose në ferr sipas veprave që ka bërë. Kjo është arsyeja përse çdo profet paralajmëroi popullin e tij për Ditën e Gjykimit. Sa për njohuri se kur ndodh Kiameti (Fundi i Botës), atë nuk e di asnjë engjëll apo profet. Askush nuk e di se kur është Ora Përfundimtare përveç Allahut. “Njerëzit të pyesin për kijametin (katastrofën) e ti thuaj: “Për atë di vetëm All-llahu! E, ku mund ta dish ti, ai ndoshta është afër!” (El-Ahzab: 63)

Kategoritë

Shenjat e mëdha para Ditës së Gjykimit

CHF6.00