Shërimi me Kur’an nga Sihri, magjia dhe syri i keq

CHF6.00

S’ka stok

Në këtë libër përfshine problemet nga Sihri, magjia dhe syri i keq të trajtuara sipas Kuranit dhe sunetit. Ai është përgjigje për të gjitha problemet dhe pyetjet që na shqetsojnë në lidhje me temën që trajtohet në këtë libër.

Category:

Titulli: Shërimi me Kur’an nga Sihri, magjia dhe syri i keq
Titulli i origjinalit: Lječenje Kur’anom – od sar’a ( ograma, ograisavanja ), sihra ( vradžbina, magija ) i uroka
Autorë: Dr. Muharem Shtullanoviq
Përktheu: Selim Sylejmani
Redaktor: Gazmend ef. Terziqi
Redaktura gjuhësore: Islam Osmani
Realizimi kompjuterik: Mr. Fahrudin Ismaili
Për botuesin: Zekerija Abdullahu
Botues: OJQ ”Drita Gjilan” Gjilan
Shtypi: a-print, Prishtinë

Në këtë libër përfshine problemet nga Sihri, magjia dhe syri i keq të trajtuara sipas Kuranit dhe sunetit. Ai është përgjigje për të gjitha problemet dhe pyetjet që na shqetsojnë në lidhje me temën që trajtohet në këtë libër.

Kategoritë

Shërimi me Kur'an nga Sihri, magjia dhe syri i keq

CHF6.00