Shkaqet e shtimit të furnizimit

CHF11.90

5 stok

Të merren shkaqet, të hyjnizohen dhe të harrohet Allahu, është çështje shumë e lehtë, siç ndodh në botën perëndimore. Të mos merren shkaqet, e të mbështetesh tek Allahu me naivitet, përtej naivitetit, giithashtu është e lehtë. Por pozicioni i plotë është, të merren shkaqet, sikur të jenë gjithçka, pastaj të mbështeteni tek Allahu, sikur të mos jenë ato asgjë.

Titulli: Shkaqet e shtimit të furnizimit
Autori: Muhamed Ratib Nabulsi
Perktheu: Miftar Ajdini
Redaktor: Bujar Vërbovci
Botuesi: Sira
Faqe: 208

Të merren shkaqet, të hyjnizohen dhe të harrohet Allahu, është çështje shumë e lehtë, siç ndodh në botën perëndimore. Të mos merren shkaqet, e të mbështetesh tek Allahu me naivitet, përtej naivitetit, giithashtu është e lehtë. Por pozicioni i plotë është, të merren shkaqet, sikur të jenë gjithçka, pastaj të mbështeteni tek Allahu, sikur të mos jenë ato asgjë.

Kategoritë

Shkaqet e shtimit të furnizimit