Shkëlqimi i një zemre

CHF8.90

13 stok

Historia marramendëse e një të riu të jashtëzakonshëm që nuk njihte asnjë rregull.Një histori e vërtetë jete larg imagjinatës e trillimit dhe e përjetuar plotësisht.Historia mësimdhënëse e Mehmetit nga Dyzxheja të cilit i ndryshoi krejtësisht jeta falë interesimit plot dashuri e dhembshuri të profesorit të tij.Ndërkohë që bënte një jetë të shthurur,u bë një njeri krejt tjetër.Një libër i këndshëm i cili do ju bëjë për vete!

Autor:Halit Ertugrul

Botuesi:Bashkim Avdiu

Shtëpia botuese:Sira

Përktheu:Fatmir Sulaj

Redaktor:Bujar Vërbovci

Historia marramendëse e një të riu të jashtëzakonshëm që nuk njihte asnjë rregull. Një histori e vërtetë jete larg imagjinatës e trillimit dhe e përjetuar plotësisht. Historia mësimdhënëse e Mehmetit nga Dyzxheja të cilit i ndryshoi krejtësisht jeta falë interesimit plot dashuri e dhembshuri të profesorit të tij. Ndërkohë që bënte një jetë të shthurur,u bë një njeri krejt tjetër. Një libër i këndshëm i cili do ju bëjë për vete!

 

Kategoritë

Shkëlqimi i një zemre