Shkëndija e jetës

CHF6.90

6 stok

Penda e këtij autori është shumë e mprehtë, sidomos me çështjet që kanë të bëjnë me gjendjen e këtij ummeti. Zanafilla e këtij libri është një ligjëratë e mbajtur në Kuvajt. Autori shpreh zemërimin e tij ndaj regjimeve diktatoriale arabe se si ata i kanë shtypur popujt e tyre dhe se si ata i kanë ndrydhur mendjet e popujve të tyre.

Category: Tags: ,

Titulli: Shkëndija e jetës
Autori: Muhamed Neim Jasin
Përktheu: Besir Zeqiri
Recensent: Mr. Bashkim Aliu
Lektor: Agim Abazi
Përgaditja kompjuterike: Jusuf Saliu
Botoi: Print ISM

Penda e këtij autori është shumë e mprehtë, sidomos me çështjet që kanë të bëjnë me gjendjen e këtij ummeti. Zanafilla e këtij libri është një ligjëratë e mbajtur në Kuvajt. Autori shpreh zemërimin e tij ndaj regjimeve diktatoriale arabe se si ata i kanë shtypur popujt e tyre dhe se si ata i kanë ndrydhur mendjet e popujve të tyre.

Kur shohin dikënd që rritet dhe formohet në frymën e fesë menjëherë ai etiketohet si terrorist. Orientalizmi perëndimorë këta njerëz i ka rrudhur në bindje dhe ide. Me këtë libër autori kërkon ti bëjë një rizgjim ummetit islam. Një rizgjim jo vetëm me retorikë por me detyra praktike. Në këtë libër ai na cakton mënyrat e edukimit të vetëve tona në frymën e kuranit dhe të sunetit. Po ashtu ky libër bën edhe një shpjegim të qartë të termit të shumë përfolur, xhihad. Për më shumë duhet të zbuloni vetë duke lexuar librin.

Kategoritë

Shkëndija e jetës