Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit

CHF14.90

S’ka stok

Një udhëzues praktik për përmbushjen e ëndrrave tuaja. Ky është një libër të cilin do ta çmoni për të gjithë jetën, pasi në faqet e tij, gjenden sekretet për realizimin e të gjithë ëndrrave tuaja. Në librin Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit, Deepak Chopra nxjerr thelbin e mësimeve të tij në shtatë parime të thjeshta dhe të fuqishme, të cilat mund të zbatohen lehtësisht për krijimin e suksesit në çdo fushë të jetës suaj.

Titulli: Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit
Titulli original: The Seven Spiritual Laws of Success
Autori: Deepak Chopra
Përkthyesi: Ermal Vaso
Fletët: 115
Shtëpia Botuese: Minerva

Një udhëzues praktik për përmbushjen e ëndrrave tuaja. Ky është një libër të cilin do ta çmoni për të gjithë jetën, pasi në faqet e tij, gjenden sekretet për realizimin e të gjithë ëndrrave tuaja. Në librin Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit, Deepak Chopra nxjerr thelbin e mësimeve të tij në shtatë parime të thjeshta dhe të fuqishme, të cilat mund të zbatohen lehtësisht për krijimin e suksesit në çdo fushë të jetës suaj.

“Nga të gjithë librat e Deepak Chopra-s, Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit paraqet një plan të rëndësishëm për ta jetuar jetën në nivelin më të lartë dhe të bashkërenduar. Është i mahnitshëm”. —Anthony Robbins, autor, “Zgjoni gjigandin e brendshëm” dhe “Pushtet i pakufishëm”

“Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit janë parime udhëzuese të mrekullueshme për këdo që përpiqet të krijojë një jetë produktive dhe të kënaqshme, apo organizatë”. — Ken Blanchard, bashkautor, “Menaxheri një-minutësh”

Kategoritë

Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit

CHF14.90