POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Shtëpia ime ka sy

CHF5.90

10 stok

Kjo përmbledhje ndahet në dy pjesë. Pjesa e parë ka 34 vjersha, që kanë tematika të ndryshme. Pjesa e dytë titullohet “Pjesa e larme”, e cila ka pesë tregime dhe pesë vjersha me motive të njëjta ose të përafërta. Gjatë leximit të kësaj vepre neve do të na dalin para sysh ngjarje e ndodhi nga jeta e përditshme dhe nga bota që na rrethon.

Titulli: Shtëpia ime ka sy
Autor: Vehbi Kikaj
Botues: Botime Nobel

Kjo përmbledhje ndahet në dy pjesë. Pjesa e parë ka 34 vjersha, që kanë tematika të ndryshme. Pjesa e dytë titullohet “Pjesa e larme”, e cila ka pesë tregime dhe pesë vjersha me motive të njëjta ose të përafërta. Gjatë leximit të kësaj vepre neve do të na dalin para sysh ngjarje e ndodhi nga jeta e përditshme dhe nga bota që na rrethon. Kështu ne do të mësojmë për sjelljet tona, për kopshtin në stinën e pranverës, për rrjedhën e lumit, për pemët në stinët e ndryshme, për zogjtë e bukur, sidomos ata shtegtarë, për detin e liqenin, për lodrat e ndryshme, posaçërisht për kukullat, për mjetet, si radio, televizioni, telefoni etj.,dhe për shumë gjëra të ndryshme që na argëtojnë këndshëm dhe na edukojnë.

Kategoritë

Shtëpia ime ka sy