Si shërohet sihri

CHF22.90

S’ka stok

Si shërohet sihri?, Si shërohet depresioni?, Si shërohet stresi?, Rukje për shërimin nga sihri, exhinët, sihri dhe terapia. Sëmundja e të prekurit prej xhinëve ose Sihrit në përgjithësi ka simptome ashtu siç ka simptome çdo sëmundje tjetër trupore, mirëpo duhet patur kujdes se në disa raste simptomet e njeriut të prekur nga Sihri (Magjia) apo nga xhinët janë të njëjta apo të ngjashme sikurse sëmundjet e rëndomta trupore. Njohja e këtyre simptomeve është me rëndësi për të sëmurin dhe për atë që mundohet të bëhet shkak për ta shëruar, pasiqë nëpërmjet këtyre simptomeve mund të bësh dallim mes të sëmurit prej xhinëve dhe mes të sëmurit me ndonjë sëmundje të rëndomtë trupore.

Titulli: Si shërohet sihri
Titulli i origjinalit: El-‘Illaxhi bi-l-Kur’ani min emradi-l” Es-Sarmu El-Betarru fit-tehaddi lis-sehareti el-eshrar
Autor: Mexhit Matar, Abdulvahid Bali, Ebu-l-Munzir Ibn Halu Ibn Ibrahim Amin, Abdullah Ibn Muhammed Es-Sedhan, Rida Esh-Sherkavi
Përmblodhi dhe përshtati: Zekerija Abdullahu
Botues: OJQ Drita Gjilan, Shtëpia Botuese Drita e Jetës
Për botuesin: Zekerija Abdullahu
Redaktor: Iljaz Mustafa, teolog
Redaktor gjuhësor: Islam Osmani
Dizajni grafik: Venera Alshiqi
Shtypi: Lenagrafik – Prishtinë
Faqe: 245

Si shërohet sihri?, Si shërohet depresioni?, Si shërohet stresi?, Rukje për shërimin nga sihri, exhinët, sihri dhe terapia. Sëmundja e të prekurit prej xhinëve ose Sihrit në përgjithësi ka simptome ashtu siç ka simptome çdo sëmundje tjetër trupore, mirëpo duhet patur kujdes se në disa raste simptomet e njeriut të prekur nga Sihri (Magjia) apo nga xhinët janë të njëjta apo të ngjashme sikurse sëmundjet e rëndomta trupore. Njohja e këtyre simptomeve është me rëndësi për të sëmurin dhe për atë që mundohet të bëhet shkak për ta shëruar, pasiqë nëpërmjet këtyre simptomeve mund të bësh dallim mes të sëmurit prej xhinëve dhe mes të sëmurit me ndonjë sëmundje të rëndomtë trupore.

Rukja është seancë e heqjes së magjisë së zezë (sihrit), nga personi i magjijosur (i prekur me sihr), me leje të Allahut, vendim dhe ilaç të Allahut. Jetojmë në kohë të liga, ku gati çdo rrugë, lagje, mëhallë, gati çdo rrugicë ka nga ndonjë sihirbaz (magjistar), qoftë grua po burrë.

Përmbajtja e librit:

– Bota sekrete e exhinëve
– Duaja është ilaç shërues
– Çka është rukja
– Programi universal për shërimin e sihrit
– Mjalta në terapi
– Shërimi me ujin e zemzemit
– Shërimi me hixhame etj.

Kategoritë

Si shërohet sihri

CHF22.90