Si ta bësh fëmijën tënd yll

CHF8.90

5 stok

Nuk ka dyshim, se një nga gjërat më të rëndësishme që të jep mundësinë për ty bërë një yll, është edhe përpjekja që bëjnë prindërit dhe edukuesit e tjerë për ta kthyer fëmijën e tyre në një yll.

Titulli: Si ta bësh fëmijën tënd yll
Autor: Abdulhamid Bilali
Përkthyes nga Arabishtja: Nasuf Hoxha
Redaktor: Hasan Baftijari
Redaktor gjuhësor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan ISM
Kopertina: Jusuf Saliu
Shtypi: Furkan Print – Shkup
Botues: Sh. B. Furkan ISM

Nuk ka dyshim, se një nga gjërat më të rëndësishme që të jep mundësinë për ty bërë një yll, është edhe përpjekja që bëjnë prindërit dhe edukuesit e tjerë për ta kthyer fëmijën e tyre në një yll.

Pas çdo njeriu të madh, ylli i të cilit është ngritur lart dhe ka shkëlqyer në këtë jetë, aq sa ne Akoma vazhdojmë ta shikojmë dhe të jetojmë me dritën e tij edhe pas vdekjes së tij, qëndron një përpjekje dhe sacrifice njerëzore, që është shpenzuar për ta krijuar atë.

Kategoritë

Si ta bësh fëmijën tënd yll