Si ta bësh të dashur Kuranin për fëmijët e tu

CHF5.00

476 stok

Vëlla i dashur, përgjegjës (prind) i fëmijëve, Allahu ju ruajt dhe ju ndihmoftë që ti ruani fëmijët tuaj dhe vetvetën tuaj… Ti, o edukator që e ke trasuar rrugën e të Dërguarit a.s., udhëzues i bamiresisë, çelës i mirësisë dhe ndalues i së keqës….

Category:

Titulli: Si ta bësh të dashur Kuranin për fëmijët e tu
Autorë: Dr. Muhamed Thuvejni
Përktheu: Sabahudin Fetahu
Redaktor profesional: Hafëz Ekrem Avdiu, Mr. Fitim Flugaj
Redaktor gjuhësor: Dr. Hysen Matoshi
Për botuesin: Lulzim Lecaj
Marketing: Selami Hyseni
Botues: Fondacioni i Rinisë Islame
Shtypi: Focus Print – Shkup, Prishtinë

Vëlla i dashur, përgjegjës (prind) i fëmijëve, Allahu ju ruajt dhe ju ndihmoftë që ti ruani fëmijët tuaj dhe vetvetën tuaj… Ti, o edukator që e ke trasuar rrugën e të Dërguarit a.s., udhëzues i bamiresisë, çelës i mirësisë dhe ndalues i së keqës….

Po, ti, o djalosh i dashur, mbi ty ndërtohet ardhmëria dhe lartësohet feja….

Të gjithë po ankohemi për prishjen e të rinjvc tanë, e nuk është çudi kur e gjejmë një të ri të degjeneruar nga një shtëpi në të cilen nuk ka as përgjegjës e as kujdestar, por sikur të rritet  një adoleshent i prishur ne një shtëpi fisnike dhe të ndershme, e cila kujdeset dhe i ndërmrrr të gjitha metodat dhe mënyrat e mbikëqyrjes dhe kujdesit ndaj tij, duke pasur një përgjegjës dhe kujdestar të shkëlqyeshëm për fëmijët dhe familjen e tij, kjo vertet do ishte nje çështje brengosëse dhe që të mërzit. Do ti transmetoj disa nga rrëfimet, shkurtimisht, për të rinjtë dhe adoleshentët, të cilët kane arritur rrugen e hairit e pastaj e kane braktisur, kanë lajthitur apo janë larguar nga ajo. Në të njëjtë kohë dhe disa rrefime për ata që kanë qenë të humbur dhe janë udhëzuar

Kategoritë

Si ta bësh të dashur Kuranin për fëmijët e tu