Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj

CHF6.50

10 stok

Ky libër është ndër më të shiturat ndër librat fetarë në trevat shqiptare, andaj ka përjetuar edhe botimin e tretë.

Titulli: Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj
Titulli i origjinalit: Winning the hart of your wife
Autori: Ibrahim ibën Salih el-Mahmud
Përkthyes nga anglishtja: Zekerija Samiu
Redaktura gjuhësore: E. Bekollari
Kopertina: Dorlir Kraja
Realizimi kompjuterik: Besnik Hamiti
Botues: Shtëpia botuese ArtBooks – Shkup
Formati: A5

Duke patur parasysh gjendjen aktuale që po mbretëron në radhët e muslimanëve, problemet e tyre familjare si dhe numrin e madh të shkurorëzimeve, me ndihmën e Allahut të Lartësuar e botuam, duke shpresuar që sado pak do të kontribojë në ringjalljen e vetëdijes tek popullata shqiptare. Lusim Allahun, subhanehu ve teala, që të na i begatojë martesat tona, të na bën të dobishëm dhe të sjellshëm për familjet tona! Lusim Allahun që të na forcojë këmbët në Islam dhe sinqeritet, dhe të na bëjë që me këmbëngulje të mundohemi ta pasojmë Pejgamberin tonë fisnik, salallahu alejhi ve selem, në çdo vepër të tij.

Autori në mënyrë të mrekullueshme në këtë libër sqaron të drejtat e gruas, të bashkëshortëve në përgjithësi, përmend shkaqet e problemeve në martesë, si dhe këshilla tjera për një jetë të lumtur bashkëshortore.

Ky libër është ndër më të shiturat ndër librat fetarë në trevat shqiptare, andaj ka përjetuar edhe botimin e tretë.

Kategoritë

Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj