Si të kuptojmë Frojdin

CHF19.90

2 stok

Libri “Si të kuptojmë Frojdin” i propozon lexuesit të hyjë në atelienë e Frojdit dhe ta ndjekë atë në gjetjet, endjet, apo shpërthimet e tij, në kërkimet apo përparimet e tij.

Autor:Zhak Seda

Shtëpia botuese:Lira

Libri “Si të kuptojmë Frojdin” i propozon lexuesit të hyjë në atelienë e Frojdit dhe ta ndjekë atë në gjetjet, endjet, apo shpërthimet e tij, në kërkimet apo përparimet e tij, duke rindërtuar gjenezën e zbulimeve më vendimtare që ai ka bërë, që nga letërkëmbimet e ndryFshme dhe shkrimet që dëshmojnë për tërësinë e çështjeve dhe të intuitave të cilat shënuan lindjen e psikanalizës.

 

Kategoritë

Si të kuptojmë Frojdin