Si të mposhtësh shqetësimet dhe stresin

CHF13.90

S’ka stok

Ky është nje nga librat e pare me te suksesshem te dale Carnegie. Nese do te marresh mesimet brilante te ketij mjeshtri, ky eshte guri themelor prej nga ku mund te shkosh shume larg, ne rrugen ne te cilen ndoqen edhe nxenesit e tij te shquar si Napoleon Hill, Warren Buffett, etj…

Titulli: Si te mposhtësh shqetësimet dhe stresin
Autor: Dale Carnegie
Përkthyesi: Elvi Sidheri
Redaktoi: Erion Kristo
Lloji i botimit: Paper back
Fletët: 180
Shtëpia Botuese: PEMA

Ky është nje nga librat e pare me te suksesshem te dale Carnegie. Nese do te marresh mesimet brilante te ketij mjeshtri, ky eshte guri themelor prej nga ku mund te shkosh shume larg, ne rrugen ne te cilen ndoqen edhe nxenesit e tij te shquar si Napoleon Hill, Warren Buffett, etj…

Ky është libri i parë nga ‘Seria e suksesit’ nga Dale Carnegie me bashkëpunëtorë:

1.SI TË MPOSHTËSH SHQETËSIMET DHE STRESIN
2.SI TË BËHESH UDHËHEQËS I ZOTI
3.ARTI I ORATORISË
4.SI TË FITOSH MIQ DHE PUSHTET DHE SI TË KESH MARRËDHËNIE TË SUKSESSHME
5.ZGJIDHJA E MOSMARRËVESHJEVE

Një nga njerëzit më të pasur në botë, Warren Buffett, i admironte kaq shumë mendësinë dhe mësimet e Dale Carnegie-t, saqë me të drejtë shprehej: “Në zyrën time nuk do ta shihni të varur diplomën nga Universiteti i Nebraska-s. Nuk do ta shihni të varur as diplomën nga Universiteti i Columbia-s. Në zyrën time do ta shihni të varur certifikatën e diplomimit ‘Dale Carnegie’ të cilën e mbaj me shumë krenari.”

Kategoritë

Si të mposhtësh shqetësimet dhe stresin

CHF13.90