Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh, përvoja njerëzore si të përballemi me sfidat e jetës

CHF14.90

2 stok

“Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh” trajton emocione dhe ide shumë të vlefshme. Ky libër është tërheqës për t’u lexuar dhe i thjeshtë për t’u zbatuar. Le t’ju ndryshojë dhe t’ju përmirësojë edhe ju. Nuk keni pse të jetoni me shqetësimin dhe ankthin që ju pengon të bëni një jetë të plotë, aktive dhe të lumtur!

Titulli: Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh, përvoja njerëzore si të përballemi me sfidat e jetës
Titulli i origjinalit: How to stop worrying and start living
Autor: Dale Carnegie
Përktheu: Pranvera Xhelo
Redaktoi: Jorina Kryeziu – Shkreta
Arti grafik: Elidor Kruja
Botues: Pegi
Shtypi: Shtypshkronja Pegi
Numri i faqeve: 382

Ky libër është ndër më të shiturit e autorit Dale Carnegie, plot gjashtë milionë kopje. I ripunuar kohët e fundit, ka ndihmuar miliona njerëz që të mposhtin ndjesinë e shqetësimit. Dale Carnegie ofron një grup formulash praktike që ju mund t’i vini në jetë sot, formula të vlefshme për gjithë jetën! Mësoni si: të eleminoni menjëherë 50% të shqetësimeve që lidhen me biznesin; të pakësoni shqetësimet financiare; ta ktheni kritikën në avantazhin tuaj; të shmangni lodhjen dhe të vazhdoni të dukeni të rinj; t’i shtoni një orë në ditë orëve që rrini zgjuar; të gjeni veten dhe të jeni vetvetja: Mos harroni se nuk ka të dytë si ju në botë!

“Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh” trajton emocione dhe ide shumë të vlefshme. Ky libër është tërheqës për t’u lexuar dhe i thjeshtë për t’u zbatuar. Le t’ju ndryshojë dhe t’ju përmirësojë edhe ju. Nuk keni pse të jetoni me shqetësimin dhe ankthin që ju pengon të bëni një jetë të plotë, aktive dhe të lumtur!

Kategoritë

Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh, përvoja njerëzore si të përballemi me sfidat e jetës