Sidër i bluar – 100 gr.

CHF5.90

S’ka stok

Qetëson dhimbjet e kokës, Ulë tensionin, Forcon rrënjën e flokut, Qetëson dhimbjet e plagëve dhe plagosjet, Largon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë, Pastron trupin nga pislliqet, Eleminon zbokthin nga flokët, Përdoret për personat të cilët kanë dhimbje në kocka dhe krisje në to, Sidri dhe gjethja e tij janë ilaqe efektive dhe kanë dobi të çuditshme dhe gjurmëlënëse kundër xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjendjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjendjes së keqe mendore. Sidri pra në shumicën e rasteve përdoret si Rukje Islame ( këndim Kurani dhe lutje Profetike ). Në rukje përdoret sidri i bluar ose gjethja e tij.

Category:

Dobitë e Sidrit:

Qetëson dhimbjet e kokës, Ulë tensionin, Forcon rrënjën e flokut, Qetëson dhimbjet e plagëve dhe plagosjet, Largon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë, Pastron trupin nga pislliqet, Eleminon zbokthin nga flokët, Përdoret për personat të cilët kanë dhimbje në kocka dhe krisje në to, Sidri dhe gjethja e tij janë ilaqe efektive dhe kanë dobi të çuditshme dhe gjurmëlënëse kundër xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjendjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjendjes së keqe mendore. Sidri pra në shumicën e rasteve përdoret si Rukje Islame ( këndim Kurani dhe lutje Profetike ). Në rukje përdoret sidri i bluar ose gjethja e tij.

Përmbajtja:

314 Kalori, 9.3 % H2O, 4.80 % proteina, 0.9 % yndyrëra, 80.6 % karbohidrate, 4.4 % frashër, 140 mg Ca, 3 mg Fe, 0.04 mg thiamin, 0.13 mg riboflavin, 3.7 mg miacin dhe 30 mg acid askorbik.

Mënyra e përdorimit:

Përdorimi kundër dhimbjes së kokës:

Hedhja e një sasie uji të zakonshëm në një kovë apo enë që mjafton për larjen e kokës dhe 50 gr. nga Sidri i bluar hidhet mbi ujë, pasi përzihet mirë me njëra tjetrën lahet koka duke bërë edhe pak masazh në të. Kjo përdoret sa herë që përsoni ka dhimbje koke.

Përdorimi për uljen e temperaturës :

Hedhja e një sasie uji të zakonshëm në një kovë apo enë që mjafton për larjen e trupit dhe hedhja e 100 gr. sidër i bluar bluar në të, pasi përzihet mirë njëra me tjetrën bëhet dush ( larje ) me këtë përzierje. Kjo përdoret sa herë që temperatuara është e lartë.

Përdorimi për dhëmbjen në kocka, nyje e kyçe:

 Hedhja e nje litre ujë të nxehtë duke e shoqëruar me 50 gr. sidër të bluar, pasi përzihet mirë uji me sidrin bëhet masazh në vendet në të cilat ndihet dhimbje. Kjo përzirje përdoret tri herë në ditë, në mëngjes, drekë dhe darkë deri sa të normalizohet gjendja.

Kujdes:

 Është mirë që gjatë larjes së kokës të ketë kujdes mos të futet ndonje gjë nga kjo përzierje në sy sepse është djegëse. Të ruhet në temperaturë deri në 25 gradë C dhe larg fëmijëve.

Kategoritë

Sidër i bluar - 100 gr.

CHF5.90