Snal Cream-Krem+Sapune për pastrimin e fytyrës nga kërmylli

CHF8.20

S’ka stok

Promovon procese natyrore shëruese në lëkurën tuaj, rritë aftësinë e lëkurës që të shërohet nga efektet e agjentëve të rrezikshme dhe traumat e shkaktuara nga aksidentet, shkrin qelizat e vdekura, dhe prizat anormale dhe keratinën, rigjeneron lëkurën e njëllosur, shkakton riparimin e rregullt të lëkurës, ripërtërin lëkurën nga qelizat e vdekura, përmirëson aftësinë e lëkurës që të lëshojë antimicrobials që vrasin mikrobet, arrinë në thellësin e lëkurës tuaj brenda 24 orëve, pastron dhe zbardhon në tërsi lëkurën e fytyrës.

Category:
Snal Cream – Krem + Sapune për pastrimin e fytyrës nga kërmylli Snal Cream (Krem Kërmylli)
Promovon procese natyrore shëruese në lëkurën tuaj, rritë aftësinë e lëkurës që të shërohet nga efektet e agjentëve të rrezikshme dhe traumat e shkaktuara nga aksidentet, shkrin qelizat e vdekura, dhe prizat anormale dhe keratinën, rigjeneron lëkurën e njëllosur, shkakton riparimin e rregullt të lëkurës, ripërtërin lëkurën nga qelizat e vdekura, përmirëson aftësinë e lëkurës që të lëshojë antimicrobials që vrasin mikrobet, arrinë në thellësin e lëkurës tuaj brenda 24 orëve, pastron dhe zbardhon në tërsi lëkurën e fytyrës.
Mënyra e përdorimit: Merr sapunin Snail edhe pastron fytyren me ujë të vakët. Pasi të pastrohet fytyra me sapunin Snail lihet të thahet dhe me tharrjen e fytyrës vendoset krema.

Kategoritë

Snal Cream-Krem+Sapune për pastrimin e fytyrës nga kërmylli

CHF8.20