POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Sorkadhja e vetmura, nga seriali Tregimet e mirësjelljes

CHF4.90

5 stok

Në një pyll të largët jetonte një sorkadhe. Rrinte e vetmuar, sepse nuk pëlqente asnjë shok apo shoqe. Njërën e kishte braktisur se ishte grykëse dhe e pangopur, tjetrin se ishte dinak, ndërsa një tjetër se ishte e shëmtuar. Dhe në fund ngeli e vetmuar. Një ditë prej ditëve doli në pyll për të shëtitur…..

Titulli: Sorkadhja e vetmura, nga seriali Tregimet e mirësjelljes
Autor: Engin Nigar
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

Në një pyll të largët jetonte një sorkadhe. Rrinte e vetmuar, sepse nuk pëlqente asnjë shok apo shoqe. Njërën e kishte braktisur se ishte grykëse dhe e pangopur, tjetrin se ishte dinak, ndërsa një tjetër se ishte e shëmtuar. Dhe në fund ngeli e vetmuar. Një ditë prej ditëve doli në pyll për të shëtitur…..

Kategoritë

Sorkadhja e vetmura, nga seriali Tregimet e mirësjelljes