Spearmint – Mentha spicata

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Ndihmon përmirësimin e sistemit të tretjes, sistemit respirator (frymëmarrjes), stabilitetin hormonal, lehtësimin ndaj stresit, përmirësimin e qarkullimit të gjakut, shëndetin e zemrës, duke mbrojtur dhe ndihmuar funksionin e sistemit imunitar.

Categories: ,

Ndihmon përmirësimin e sistemit të tretjes, sistemit respirator (frymëmarrjes), stabilitetin hormonal, lehtësimin ndaj stresit, përmirësimin e qarkullimit të gjakut, shëndetin e zemrës, duke mbrojtur dhe ndihmuar funksionin e sistemit imunitar.

Kategoritë

Spearmint - Mentha spicata

CHF2.45CHF4.90 (-50%)