Spraj natyrale Super Viga 150000 me vitaminë E-Natürliche Super Viga 150000 Verzögerungsspray mit Vitamin E

CHF19.90

20 stok

Spraji me vonesë do të desensibilizojë P-nis kur aplikohet në kokë dhe brenda pak minutash. Pasi të përdoret, mund të keni S-x deri në 10 herë më të gjatë se më parë. E njohur si aftësia juaj për të qëndruar më gjatë dhe për të kënaqur zonjën tuaj me fat dhe për t’i dhënë asaj orgazma të shumta. Ejakulimi i parakohshëm është një gjendje e zakonshme që prek miliona (75 përqind) meshkuj në një kohë ose në një tjetër. Delay Spray rekomandohet për këdo që është duke luftuar për të arritur kënaqësinë e plotë seksuale për shkak të derdhjes së parakohshme. Aplikojeni dy herë në kokën P-nis dhe prisni 5-30 minuta pastaj jeni gati për veprim. Nëse ndjeni ndonjë ndjesi shpimi gjilpërash, thjesht injoroni atë pasi do të largohet brenda një minute. Përndryshe, mund të aplikoni në pëllëmbën e dorës dhe të masazhoni në P-nis. Ky sprej është shumë i fuqishëm, mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Ky spray është pa erë dhe pa shije.

Verzögerungsspray desensibilisiert den P-nis, wenn er auf den Kopf und innerhalb weniger Minuten angewendet wird. Einmal benutzt, kannst du bis zu 10 mal länger S-x haben als vorher. Bekannt als Ihre Fähigkeit, länger zu bleiben und Ihre glückliche Dame zu befriedigen und ihr multiple Orgasmen zu geben. Vorzeitige Ejakulation ist eine häufige Erkrankung, die Millionen (75 Prozent) der Männer auf einmal oder andere betrifft. Delay Spray wird jedem empfohlen, der Schwierigkeiten hat, die volle sexuelle Befriedigung wegen vorzeitiger Ejakulation zu erreichen. Wenden Sie zweimal auf den Kopf des P-nis an, und warten Sie 5-30 Minuten, dann sind Sie bereit für die Handlung. Wenn Sie ein Kribbeln spüren, ignorieren Sie dies einfach, da es innerhalb einer Minute abklingt. Alternativ können Sie auf die Handfläche auftragen und in den P-nis einmassieren. Dieses Spray ist sehr kraftvoll, überschreiten Sie nicht die empfohlene Dosis. Dieses Spray ist geruchs- und geschmacksneutral.

Spraji me vonesë do të desensibilizojë P-nis kur aplikohet në kokë dhe brenda pak minutash. Pasi të përdoret, mund të keni S-x deri në 10 herë më të gjatë se më parë. E njohur si aftësia juaj për të qëndruar më gjatë dhe për të kënaqur zonjën tuaj me fat dhe për t’i dhënë asaj orgazma të shumta. Ejakulimi i parakohshëm është një gjendje e zakonshme që prek miliona (75 përqind) meshkuj në një kohë ose në një tjetër. Delay Spray rekomandohet për këdo që është duke luftuar për të arritur kënaqësinë e plotë seksuale për shkak të derdhjes së parakohshme. Aplikojeni dy herë në kokën P-nis dhe prisni 5-30 minuta pastaj jeni gati për veprim. Nëse ndjeni ndonjë ndjesi shpimi gjilpërash, thjesht injoroni atë pasi do të largohet brenda një minute. Përndryshe, mund të aplikoni në pëllëmbën e dorës dhe të masazhoni në P-nis. Ky sprej është shumë i fuqishëm, mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Ky spray është pa erë dhe pa shije.

Verzögerungsspray desensibilisiert den P-nis, wenn er auf den Kopf und innerhalb weniger Minuten angewendet wird. Einmal benutzt, kannst du bis zu 10 mal länger S-x haben als vorher. Bekannt als Ihre Fähigkeit, länger zu bleiben und Ihre glückliche Dame zu befriedigen und ihr multiple Orgasmen zu geben. Vorzeitige Ejakulation ist eine häufige Erkrankung, die Millionen (75 Prozent) der Männer auf einmal oder andere betrifft. Delay Spray wird jedem empfohlen, der Schwierigkeiten hat, die volle sexuelle Befriedigung wegen vorzeitiger Ejakulation zu erreichen. Wenden Sie zweimal auf den Kopf des P-nis an, und warten Sie 5-30 Minuten, dann sind Sie bereit für die Handlung. Wenn Sie ein Kribbeln spüren, ignorieren Sie dies einfach, da es innerhalb einer Minute abklingt. Alternativ können Sie auf die Handfläche auftragen und in den P-nis einmassieren. Dieses Spray ist sehr kraftvoll, überschreiten Sie nicht die empfohlene Dosis. Dieses Spray ist geruchs- und geschmacksneutral.

Aplikacion:

Spërkatja është shumë e fuqishme, mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore prej 2-3 spërkatjesh. Përdorimi i Super Viga 150000 të paktën 5 deri në 30 minuta para se të bëni dashuri do të reduktojë ndjeshmërinë, do t’ju japë një ereksion më të qëndrueshëm, do të rrisë kënaqësinë dhe sigurinë kur bëni dashuri, do të rrisë kënaqësinë, kënaqësinë dhe dëshirën tuaj, deri në 200 përdorime për klientët Super Viga 150000 Vonesa Spërkatni, kthehuni përsëri dhe përsëri. vëllimi – 45 ml.

– Ky sprej është shumë i fuqishëm me vitaminë E
– Redukton ndjeshmërinë
– Redukton ndjeshmërinë, ju jep një ereksion më të qëndrueshëm
– Rrit kënaqësinë dhe besimin tuaj në seks
– Rrit gëzimin, kënaqësinë dhe dëshirën e tyre
– 100 deri në 200 përdorime
– Zgjat deri në 5 orë

Njoftim Ligjor

Ju lutemi vini re se rezultati i këtij produkti mund të ndryshojë për çdo individ për shkak të indeve të trupit të njerëzve, kështu që ne nuk mund të garantojmë rezultatin, por në rast të ndonjë problemi ose shqetësimi, ju lutemi na njoftoni që të mund të ndihmojmë.

Anwendung:

Das Spray ist sehr kraftvoll, überschreiten Sie nicht die empfohlene Tagesdosis von 2–3 Sprühstöße. Mit super Viga 150000 mindestens 5 bis 30 Minuten, bevor Sie Liebe wird reduziert Empfindlichkeit, bietet Ihnen eine länger anhaltende Erektion, erhöht den Genuss und Sicherheit, wenn wir lieben, erhöhen Sie Ihre Freude, Zufriedenheit und Lust, bis zu 200 Anwendungen, um Kunden Super Viga 150000 Delay Spray, kommen wieder und wieder. volume- 45 ml.

– Dieses Spray ist sehr kraftvoll mit Vitamin E
– Reduziert die Empfindlichkeit
– Reduziert die Empfindlichkeit, gibt Ihnen eine länger anhaltende Erektion
– Erhöht Ihren Genuss und Ihr Selbstvertrauen beim Sex
– Steigern Sie ihre Freude, Zufriedenheit und Lust
– 100 bis zu 200 Anwendungen
–  Hält bis zu 5 Stunden

Rechtliche Hinweise

Bitte beachten Sie, dass das Ergebnis dieses Produkts für jedes Individuum aufgrund des Körpergewebes von Personen unterschiedlich sein kann, so dass wir das Ergebnis nicht garantieren können, aber im Falle eines Problems oder Bedenkens, lassen Sie es uns wissen, damit wir Ihnen helfen können.

Kategoritë

Spraj natyrale Super Viga 150000 me vitaminë E-Natürliche Super Viga 150000 Verzögerungsspray mit Vitamin E