POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Studime nga kultura Islame (Ose si tu shpjegohet intelektualëve të arsimuar me kulturë perëndimore ose ateiste për Islamin)

CHF10.00

2 stok

Nga vetë titulli i veprës kuptohet se këto janë shënime nga kultura islame, janë materiale që unë i kam mbledhur e i kam sistemuar, aq sa kam mundur, gjatë leximeve të mia të kësaj literature, janë shënime që i kam mbajtur ndër vite, disa janë fragmente nga libra të lexuar, nga revista e gazeta të ndryshme, ka mjaft të dhëna enciklopcdike e të dhëna të tjera të rëndësishme.

Category:

Titulli: Studime nga kultura Islame (Ose si tu shpjegohet intelektualëve të arsimuar me kulturë perëndimore ose ateiste për Islamin)
Autorë: Shemsi Hajdari
Redaktorë: Zekerija Ibrahimi
Recensentë: Tahsin Teufiku, Vehbi  Rustemi

Nga vetë titulli i veprës kuptohet se këto janë shënime nga kultura islame, janë materiale që unë i kam mbledhur e i kam sistemuar, aq sa kam mundur, gjatë leximeve të mia të kësaj literature, janë shënime që i kam mbajtur ndër vite, disa janë fragmente nga libra të lexuar, nga revista e gazeta të ndryshme, ka mjaft të dhëna enciklopcdike e të dhëna të tjera të rëndësishme. Ndonëse përpjekja ime ka qenë të bëj një vepër që do ta ndriçojë zemrën dhe mendjen e besimtarit, shpresoj dhe e lus Zotin që këtë punë timen ta ketë rcejistruar në regjistrin e veprave të mira dhe ky libër t’u bëjë dobi Iexuesve besimtarë.

Kategoritë

Studime nga kultura Islame (Ose si tu shpjegohet intelektualëve të arsimuar me kulturë perëndimore ose ateiste për Islamin)

CHF10.00

Add to Cart