Sultan Cola me farën e zezë

CHF2.00

S’ka stok

Provo sekretin e shijës së mrekullueshme. Sultan Cola me farën e zezë, shije tërësisht origjinale, aroma natyrale karameli.
Fokusuar në përbërs natyral: fara e zezë dhe kofeinë natyrale, e garantuar pa konservues ushqimor.

Provo sekretin e shijës së mrekullueshme. Sultan Cola me farën e zezë, shije tërësisht origjinale, aroma natyrale karameli.
Fokusuar në përbërs natyral: fara e zezë dhe kofeinë natyrale, e garantuar pa konservues ushqimor.

“Sultan Drinks” është një pije jo-alkolike e përshtatshme për përdorim të gjërë, falë shijes së butë orientale. Në përbërësit e saj përfshihen: fara e zezë, mjalti, xhenxhefili, qumështi i bletës, aromë natyrale, ujë natyral mineral si dhe përbërës të tjerë natyralë, leng portokalli, mandarine dhe kurkuma!

Të gjitha produktet Sultan prodhohen me ujë të cilësisë së lartë mineral natyral nga Austria dhe pasuruar vetëm me aromë natyrale

Kategoritë

Sultan Cola me farën e zezë

CHF2.00