Sultan Orange Drink me farë të zezë

CHF2.00

S’ka stok

Sultan Orange Drink me farë të zezë – Freski e re për qdo ditë

Shije freskuese nga Portokalli dhe Mandarina, përbërës të zgjedhur nga fara e zezë dhe bima kurkuma. Ëmbëlsi e përzgjedhur nga bima stevias.

Sultan Orange Drink me farë të zezë – Freski e re për qdo ditë

Shije freskuese nga Portokalli dhe Mandarina, përbërës të zgjedhur nga fara e zezë dhe bima kurkuma. Ëmbëlsi e përzgjedhur nga bima stevias.

“Sultan Drinks” është një pije jo-alkolike e përshtatshme për përdorim të gjërë, falë shijes së butë orientale. Në përbërësit e saj përfshihen: fara e zezë, mjalti, xhenxhefili, qumështi i bletës, aromë natyrale, ujë natyral mineral si dhe përbërës të tjerë natyralë, leng portokalli, mandarine dhe kurkuma!

Të gjitha produktet Sultan prodhohen me ujë të cilësisë së lartë mineral natyral nga Austria dhe pasuruar vetëm me aromë natyrale.

Kategoritë

Sultan Orange Drink me farë të zezë

CHF2.00