Sultan Power drink me farë të zezë

CHF2.00

S’ka stok

Jepi gjallëri ditës tuaj, zgjidh Sultan power drinkme farë të zezë! Përbërës tërësisht bimor natyror, xhënxhënfil, gingsen, qumësht blete, majlt, stevia dhe fara e zezë. Di çfarë Pi !

Jepi gjallëri ditës tuaj, zgjidh Sultan power drink me farë të zezë! Përbërës tërësisht bimor natyror, xhënxhënfil, gingsen, qumësht blete, majlt, stevia dhe fara e zezë. Di çfarë Pi !

Fuqie gjallëruese nga natyra. Shije terësisht origjinale: xhenxhefil, mente dhe limon. Përbërs gjallërues: ginseng, qumësht blete, fara të zeza dhe kofein natyrale. Ëmbëlsi e përzgjedhur nga mjalti dhe bima stevias.

“Sultan Drinks” është një pije jo-alkolike e përshtatshme për përdorim të gjërë, falë shijes së butë orientale. Në përbërësit e saj përfshihen: fara e zezë, mjalti, xhenxhefili, qumështi i bletës, aromë natyrale, ujë natyral mineral si dhe përbërës të tjerë natyralë, leng portokalli, mandarine dhe kurkuma!

Të gjitha produktet Sultan prodhohen me ujë të cilësisë së lartë mineral natyral nga Austria dhe pasuruar vetëm me aromë natyrale.

Kategoritë

Sultan Power drink me farë të zezë

CHF2.00