Sultan Vital Ice Tea me farë të zezë

CHF2.00

S’ka stok

Shije e mrekullueshme me çaj të gjelbërt, jasemin dhe limon. Fuqia e natyrës xhenxhefil dhe fara e zezë.
Ëmbëlsi e përzgjedhur nga mjalti dhe bima stevias.

Kënaqësia e çdo dite, Sultan Vital Ice Tea me farë të zezë

Shije e mrekullueshme me çaj të gjelbërt, jasemin dhe limon. Fuqia e natyrës xhenxhefil dhe fara e zezë.
Ëmbëlsi e përzgjedhur nga mjalti dhe bima stevias.

“Sultan Drinks” është një pije jo-alkolike e përshtatshme për përdorim të gjërë, falë shijes së butë orientale. Në përbërësit e saj përfshihen: fara e zezë, mjalti, xhenxhefili, qumështi i bletës, aromë natyrale, ujë natyral mineral si dhe përbërës të tjerë natyralë, leng portokalli, mandarine dhe kurkuma!

Të gjitha produktet Sultan prodhohen me ujë të cilësisë së lartë mineral natyral nga Austria dhe pasuruar vetëm me aromë natyrale

Kategoritë

Sultan Vital Ice Tea me farë të zezë

CHF2.00