Super Viga 150000 Krem

CHF14.90

13 stok

Krem për zgjatje të mardhënjeve. Super Viga Kream ështe produkti me 100% efekt.

Krem për zgjatje të mardhënjeve. Super Viga Kream ështe produkti me 100% efekt. SUPER VIGA CREAM 150000. Prodhim GJERMAN

Kremi Viga 150000 është një zgjidhje ideale për ejakulimin e parakohshëm, i cili është një nga problemet që meshkujt hasin shpesh në marrëdhëniet seksuale. Ky krem u mundëson meshkujve të kapërcejnë problemin e ejakulimit së parakohshme. Ky është një produkt i shëndetit seksual dhe përdoret nga shumë meshkuj.

Kremi Viga 150000 është një nga produktet më të mira të ejakulimit të parakohshme që ndikon negativisht në jetën tuaj seksuale.

Përdorimi:

Përafërsisht 30 minuta para marrëdhënies seksuale, duhet të masazhoni kremin në pëllëmbën e dorës në organin gjenital. Mjafton të masazhoni majën e organit gjenital 2-3 herë në masën e majës së gishtit. Prisni 5 minuta që kremi të përthahet. Kremi është krijuar posaçërisht për meshkuj, nuk ka efekte shëndetësore apo efekte anësore.

Mund të përdoret 2 ose 3 herë në javë. Ju lutemi mos e tejkaloni numrin e specifikuar. Produkt i formuluar për meshkuj të rritur. Sasia: 15 ml.

Kategoritë

Super Viga 150000 Krem