Të drejtat e bashkëshortëve

CHF11.90

1 stok

Karakteristikat e femrës, fizike, psikologjike, sociale dhe intelektuale janë përsosmeri absolute për detyrën e cila i është besuar asaj. Edhe karakteristikat e burrit fizike, psikologjike, sociale dhe intelektuale janë përsosmeri absolute për detyrën e cila i është besuar atij. Pra, ata janë plotësues të njeri-tjetrit, jo të ngjashëm.

Titulli: Të drejtat e bashkëshortëve
Autori: Muhamed Ratib Nabulsi
Perktheu: Miftar Ajdini
Redaktor: Bujar Vërbovci
Botuesi: Sira
Faqe: 184

Karakteristikat e femrës, fizike, psikologjike, sociale dhe intelektuale janë përsosmeri absolute për detyrën e cila i është besuar asaj. Edhe karakteristikat e burrit fizike, psikologjike, sociale dhe intelektuale janë përsosmeri absolute për detyrën e cila i është besuar atij. Pra, ata janë plotësues të njeri-tjetrit, jo të ngjashëm.

Kategoritë

Të drejtat e bashkëshortëve