Të gënjejnë kur të thonë se…

CHF21.90

3 stok

Prof. Dr El Buti në këtë vepër, ashtu edhe siç e ka zakon, shkencërisht dhe me argumente u përgjigjet disa dyshimeve që ngrihen aty-këtu rreth islamit

Titulli: Të gënjejnë kur të thonë se…
Autor: Muhammed Seid Ramadan El-Buti
Botoi: Shtëpia botuese ASR

Prof. Dr El Buti në këtë vepër, ashtu edhe siç e ka zakon, shkencërisht dhe me argumente u përgjigjet disa dyshimeve që ngrihen aty-këtu rreth islamit, si bie fjala:

– Sistemi islam i qeverisjes vs. sistemi demokratik.
– Sfera e shkencës a bie ndesh me “gajbin” ose të padukshmen fetare?
– Besimi në kada dhe kader a sjellin pasivitet tek njeriu?
– Islami a ia cenon të drejtat gruas?

Këtyre si dhe shumë pyetjeve tjera provokuese iu përgjigjet pena e bekuar e shejh Muhamed Seid Ramadan el-Butit [rahmet pastë]. Prandaj ua sugjerojmë që të nxitoni në sigurimin e kopjes suaj, ngase ky botim është njëri ndër librat më të thellë që trajton këto tema!

Kategoritë

Të gënjejnë kur të thonë se...

Të gënjejnë kur të thonë se...

CHF21.90

Add to Cart