Të mendosh vetëm mirë për Allahun

CHF9.90

20 stok

Libri “Të mendosh vetëm mirë për Allahun” është një libër që do të ju bëjë për vete që në fletët e para.

Si do të mundesh që vështirësinë ta shndërrosh në dhunti?

Si do të jetë zemra jote e lidhur me Allahun e Madhëruar kur ti vetëm Atë e shpreson dhe vetëm prej Tij ke frikë?

Si të bëhesh i lumtur dhe të kënaqesh me mirësinë e sprovës?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë pyetjeve të tjera do t’i gjeni në këtë libër.

 

 

Autori: Dr. Ijad el Kunaibi

Shtëpia botuese: Sira

Përktheu: Sadush Tahiri

Redaktor: Bujar Vërbovci

Kopertina: Manal Khalifa

Si do të mundesh që vështirësinë ta shndërrosh në dhunti?

Si të bëhesh i lumtur dhe të kënaqesh me mirësinë e sprovës?

Si do të mund të jetosh i lumtur, pavarësisht rrethanave dhe gjërave që të rrethojnë?

Si do të bashkëjetosh me gjërat ,çfarëdo që të jenë ,me pozitivitet dhe buzëqeshje?

Si do të jetë zemra jote e lidhur me Allahun e Madhëruar kur ti vetëm Atë e shpreson dhe vetëm prej Tij ke frikë?

Si të jesh i vendosur dhe i pathyer?

Si është të kesh shpirt të pamposhtur?

Si ta pastrosh shpirtin nga qortimet e pavend për kaderin? Kur zemra jote bëhet zemër paqedashëse dhe kur dëshiron ashtu ta takojë Allahun e Madhëruar?

Si ta duash Zotin tënd të Lartëmadhëruar me dashuri të pakushtëzuar dhe me dashuri që nuk ndikohet nga rrethanat?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë pyetjeve të tjera do t’i gjeni në këtë libër.

Kategoritë

Të mendosh vetëm mirë për Allahun