Të menduarit e thellë është adhurim

CHF5.00

S’ka stok

Të menduarit rreth krijesave të Allahut është nga adhurimet më të mëdha, sepse me anë të këtij lloji të adhurimit njerzit e njohin Allahun. Autori Amër Halid në këtë libri sjell shembuj të meduarit e thellë për krijimtarin e Allahut dhe me shembuj konkretë se si arrihet ajo.

Category:

Titulli: Të menduarit e thellë është adhurim
Autorë Amër Halid
Përkthyes: Aziz Idrizi
Krahasoi me origjinalin: Mr. Ademsafi Bajrami
Lektor: Mr. Elez Ismaili
Korrektor: Mallzim Zendeli
Redaktor: Imërgjat Islami
Përgaditja kompjuterike: Armin Braimi

Të menduarit rreth krijesave të Allahut është nga adhurimet më të mëdha, sepse me anë të këtij lloji të adhurimit njerzit e njohin Allahun. Autori Amër Halid në këtë libri sjell shembuj të meduarit e thellë për krijimtarin e Allahut dhe me shembuj konkretë se si arrihet ajo.

Kategoritë

Të menduarit e thellë është adhurim

CHF5.00