Thanie nga Mevlana dhe Shemsi

CHF7.90

S’ka stok

Përgjatë udhëtimit tem me turqishten,që për mu nuk asht kanë veç mësim i nji gjuhe t’huj.Unë tuj ecë n’kit udhë arrita me e gjete thesarin e orientit.Arrita me e zbulu Mevlanën dhe Shemsin.Vazhdova me u fellu në lexim,e hulumtim rreth tyne,e sot janë ba t’preferunt e mi që asnji ditë nuk e nisi pa lexu prej tyne.E tuj e pa ndikimin pozitiv që patën n’mu,vendosa me i da edhe me t’tjerët përmes përkthimeve t’mia.

Botuesi:Zekirja Abdullahu

Redaktor:Albin Mehmeti

Shtëpia botuese:Drita e jetës

Përktheu:Fatijona Bajraj

Përgjatë udhëtimit tem me turqishten,që për mu nuk asht kanë veç mësim i nji gjuhe t’huj.Unë tuj ecë n’kit udhë arrita me e gjete thesarin e orientit.Arrita me e zbulu Mevlanën dhe Shemsin.Vazhdova me u fellu në lexim,e hulumtim rreth tyne,e sot janë ba t’preferunt e mi që asnji ditë nuk e nisi pa lexu prej tyne.E tuj e pa ndikimin pozitiv që patën n’mu,vendosa me i da edhe me t’tjerët përmes përkthimeve t’mia.

Kategoritë

Thanie nga Mevlana dhe Shemsi

CHF7.90