Thesare në Kuran

CHF13.90

5 stok

Gjithësia me madhështinë dhe harmoninë e saj, njeriu me gjenialitetin dhe përsosmërinë e tij ndeshet në çdo verset të Kuranit të shenjët për të vazhduar ti dëshmojë njerëzimit se ai pa dyshim është libri i Krijuesit të tij.

Category: Tags: ,

Titulli: Thesare në Kuran
Përmblodhi: Orjeta Deda, Saimir Bulku
Redaktor: Ardian Doka
Korrektor: Ardian Doka

Gjithësia me madhështinë dhe harmoninë e saj, njeriu me gjenialitetin dhe përsosmërinë e tij ndeshet në çdo verset të Kuranit të shenjët për të vazhduar ti dëshmojë njerëzimit se ai pa dyshim është libri i Krijuesit të tij.

Njohja e Allahut është pika në të cilën përqendrohet i gjithë Islami. Pa këtë njohje, çdo punë apo fjalë në Islam, është pa ndonjë vlerë të vërtetë, pasi ajo në fakt ka humbur shpirtin e saj. Dhe ç’vlerë ka puna pa sinqeritet apo trupi pa shpirt ?

Por si ta njohim Allahun ? Cila është rruga e njohjes ? Kësaj pyetjeje nuk mund t’i shmangemi sepse paditur rrugën, nuk mund ta arrijmë atë që kërkojmë.

Kategoritë

Thesare në Kuran