Thesari i urtësive

CHF8.00

18 stok

Urtësia muslimane në shekuj, nektar i atyre që nuk e konsideronin veten të mëdhenj, por me veprat dhe fjalët e tyre treguan se ishin gjigandë.

Titulli: Thesari i urtësive
Autor: Ebu Abdurrahman es-Sulemi
Përkthyes: Saimir Bulku
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Redaktor: Bujar Vërbovci
Kopertina: Bashkim Mehani
Përgaditi për shtyp: Bashkim Avdiu
Shtypi: FocusPrint – Shkup
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira – Prishtinë

Urtësia muslimane në shekuj, nektar i atyre që nuk e konsideronin veten të mëdhenj, por me veprat dhe fjalët e tyre treguan se ishin gjigandë.

Kategoritë

Thesari i urtësive