Tortura Kineze

CHF9.50

6 stok

Me siguri s’keni lexuar roman të këtillë

Category:

Titulli: Tortura Kineze
Titulli i Origjinalit: Çin işkencesi
Autore: Emine Şenlikoğlu
Përkthyes: Emir Hukallo
Redaktor: Dr. Hysen Matoshi
Kopertina: Dorlir Kraja
Përgatiti për shtyp: Besart Beqiri
Shtypi: FocusPrint – Shkup
Botues: Sira – Prishtinë
Për botuesin: Bashkim Avdiu

Me siguri s’keni lexuar roman të këtillë

Parathënie e botimit shqip

Të nderuar lexues, ngado që jeni e kam një lutje për ju, sqarojeni arsyen e vërtetë të ardhjes së racës njerëzore në këtë gjendje.Nëse jeni kinez, të mos ju prek asnjë gacë nga zjarri i këtij romani që e tmerron ndërgjegjen njerëzore,
s’jeni ju përgjegjës për dhunën e ush-truar në të kaluarën. Mirëpo, edhe ju duhet të pajtoheni që si njerëz jemi të detyruar ta shohim të keqen dhe t’ua tregojmë të tjerëve. Vetëm me këtë metodë mund të mbrohet nderi ynë njerëzor. Jemi të detyruar t’i dënojmë ata që ushtrimin e dhunës e shohin sukses dhe e përfshijnë atë në sistemet e tyre,
e assesi t’i dënojmë njerëzit e pafajshëm. Madje, edhe nëse Kina është ajo që ka shkaktuar dhunë, shpresojmë që nëse përmirësohen njerëzit do të rregullohen shumë gjëra.
* * *
Tregimin e dëgjova prej atyre heronjve dhe Torturën kineze e shkrova e përlotur. Merakosem nëse vëllezërit shqiptarë do të qajnë në ato pjesë ku kam qarë edhe unë?

Paqja qoftë mbi tërë popullin e Kosovës!

Kategoritë

Tortura Kineze