Tregimi për Dexhallin dhe zbritjen e Isait alejhi selam për ta vrarë atë

CHF8.90

4 stok

Shfaqja e Dexhallit është shenja më e rëndë si fitne, sprova prej tij do të jetë sprova më e madhe që është parë ndonjëherë mbi faqen e dheut dhe madje edhe ata që jan më të fortit në besim do të tronditen rëndë.

Titulli: Tregim për Dexhallin dhe zbritjen e Isait alejhi selam për ta vrarë atë
Autor: Nairuddin Albani
Përktheu: Omer Berisha
Për botuesin: Bekir Halimi
Kryeredator: Rafet Zaimi
Redaktor fetar: Muharem Ismaili
Redaktor gjuhësor: Fatmir Baçi
Redaktor teknik: Suhejb Xhemaili
Botues: Nun

Shfaqja e Dexhallit është shenja më e rëndë si fitne, sprova prej tij do të jetë sprova më e madhe që është parë ndonjëherë mbi faqen e dheut dhe madje edhe ata që jan më të fortit në besim do të tronditen rëndë.

Libri e trajton këtë temë, pra për ta shuar kureshtjen tuaj lexojeni dhe pasurohuni me dituri …

Kategoritë

Tregimi për Dexhallin dhe zbritjen e Isait alejhi selam për ta vrarë atë