Tregime nga hija

CHF11.90

1 stok

Libri me titull Tregime nga hija është përpjekja ime modeste për të përkujtuar traditën e tregimit të hiqajave.

Categories: , ,

Titulli: Enes Kariq – Tregime nga hija
Autor: Enes Kariq
E përktheu nga boshnjakishtja: Behrim Jusufi
E krahasoi me origjinalin: Nexhat Ibrahimi
Recenzent: Azmir Jusufi
Redaktor gjuhësor: Arian Koçi
Botues: BOTIMET FLETA

Shkëputur nga libri:
Libri me titull Tregime nga hija është përpjekja ime modeste për të përkujtuar traditën e tregimit të hiqajave. Një pjesë të këtyre tregimeve, atë më të voglën, e mora prej komentimeve të lashta dhe e riformulova. Pjesa e dytë dhe më e madhe e këtyre hijaqave, është shkruar me penën time dhe mendimin tim, i cili u shfaq në formë tregimi. Pjesa e tretë i kemi ato hiqja që janë pasojë e kombinimit të dy llojeve të përmendura.
Do të jem i lumtur nëse këto “Tregime nga hija” do t’ua zgjojnë kureshtjen atyre që do t’i lexojnë.

Kategoritë

Tregime nga hija

Tregime nga hija