Tregime për fëmijë – Dëshiroj të bëhem

CHF29.90

5 stok

Autor: Sheuki Ebu Halil
Shqipëroi nga arabishtja: Abdurahman Asllani
Redaktor gjuhësor: Ahmed R. Ramadani
Redaktor profesional: Msc. Belkis Qamili Shaqiri
Radhitja kompjuterike: Islam Reshiti
Botuesi: “ASR”, Tetovë

Librat:

  1. E di të vërtetën
  2. I vetëdijshëm për obligimet e mia
  3. Lotët e Pemës
  4. Piknik në Pyll
  5. Ekskursion vëzhgues
  6. Mysafiret në shtëpinë tonë
  7. Barnatorja e shtëpisë
  8. Dëmtuesi Furacak

“TREGIME PER FEMIJE- Dëshiroj të bëhem” – të autorit Sheuki Ebu Halil. Kjo permbledhje e cila perbehet prej 8 librave dhe qe u dedikohet femijeve, permban ne vete nje laryshi temash te ndryshme – te cilat nxisin dhe formesojne edukaten e mire, sjelljen e bukur, moralin e shendoshe dhe forminin e personalitetit te nje femje me vlera. Jemi te bindur se femijet kur ta lexojne kete liber – do t’ju zgjohet kersheria dhe nuk kane per ta leshuar nga dora – duke u perpjekur qe t’i jetesojne mesimet qe percjel l kjo permbledhje.

Kategoritë

Tregime për fëmijë - Dëshiroj të bëhem

Tregime për fëmijë - Dëshiroj të bëhem