Tregime të përzgjedhura

CHF8.90

15 stok

Bëhu si ujvarë në bujari e ndihmë!

Bëhu si dielli në dhembshuri e mëshirë!

Bëhu si natë për t’i mbuluar të metat e të tjerëve!

Bëhu si i vdekur në nervozizëm e zemërim!

Bëhu si dhe në thjeshtësi dhe përulësi!

Bëhu si det në mirëkuptim!

Ose duku siç je,ose bëhu siç dukesh!

 

Shtëpia botuese: Sira

Përktheu: Altin Qefalija

Redaktor gjuhësor: Edison Ceraj

Bëhu si ujvarë në bujari e ndihmë!

Bëhu si dielli në dhembshuri e mëshirë!

Bëhu si natë për t’i mbuluar të metat e të tjerëve!

Bëhu si i vdekur në nervozizëm e zemërim!

Bëhu si dhe në thjeshtësi dhe përulësi!

Bëhu si det në mirëkuptim!

Ose duku siç je,ose bëhu siç dukesh!

 

Kategoritë

Tregime të përzgjedhura